Studieklas | Voortgezet onderwijs
21222
page-template-default,page,page-id-21222,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.3,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Voortgezet onderwijs

Veel scholieren hebben moeite met het zelfstandig maken en leren van het huiswerk waardoor schoolresultaten onnodig achteruitgaan. Meestal worden dit veroorzaakt door het ontbreken van een goede planning, voldoende structuur en/of zelfdiscipline. Ook kan er sprake zijn concentratieproblemen, als gevolg van een onrustige omgeving. Achteruitgang in de resultaten en het huiswerk zijn, voornamelijk in de thuissituatie, een bron van ergernis en discussie tussen ouders en kind. Als gevolg hiervan kan het zelfvertrouwen afnemen en neemt het plezier in het leren en het naar school gaan af.

 

Op onze locaties in Amsterdam Osdorp-De Aker worden leerlingen, in een rustige en transparante omgeving, door het team van ervaren huiswerkbegeleiders en vakdocenten begeleid bij het maken van het huiswerk, voorbereiding van schooltoetsen of proefwerk. Samen met de begeleider wordt een planning gemaakt waarna de leerling zelf aan het huiswerk gaat werken. De begeleider is aanwezig om vragen van de leerlingen over het huiswerk te beantwoorden. Het huiswerk wordt vervolgens gecontroleerd en is er ook voldoende tijd om de geleerde lesstof te overhoren. Er wordt eveneens aandacht besteed aan studievaardigheden en het plannen van het huiswerk voor de aankomende periode. Bij Studieklas wordt gewerkt in kleine groepjes, waardoor veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Ook voor intensieve individuele begeleiding of bijles op kun je bij ons terecht!  Bijles van een vakdocent is voor vrijwel alle vakken mogelijk in één-op-één of één-op-twee verhouding. Ook bieden wij de mogelijkheid voor online bijlessen. Studieklas biedt (school) examentrainingen in vrijwel alle vakken.

 

Kiezen voor Studieklas is kiezen voor een persoonlijke aanpak!